Hoe krijg ik toegang tot mijn oefenprogramma?

Om toegang te krijgen tot uw trainingsprogramma, opent u PhysiApp en voert u de programmacode in die u van uw zorgverlener hebt ontvangen, evenals uw geboortejaar (4 cijfers). Zodra u beide velden hebt ingevoerd, kunt u op de knop Ga naar programma klikken.

PhysiApp is gratis beschikbaar als app voor iOS en Android, maar kan ook in een browser worden geopend. Zie de e-mail met uw programmacode voor meer informatie.

Bent u uitgenodigd voor een Telehealth videoconsult via PhysiApp? Log dan op dezelfde manier in.