Introductie bij PhysiApp®

• PhysiApp® geeft u snel en gemakkelijk toegang tot thuisoefenprogramma’s die uw zorgverlener heeft samengesteld. Uw zorgverlener maakt dit programma in PhysiApp®’s zorgverlener-app; Physitrack®.
  • Om uw programma te openen in PhysiApp® heeft u een toegangscode nodig.
    • U ontvangt deze code rechtstreeks van uw zorgverlener of via e-mail.

PhysiApp® is beschikbaar voor het web, iOS en Android.

Introductievideo (5 min)

Nota bene: de video hieronder is opgenomen op een iPad, maar PhysiApp werkt zowel in uw web-browser als iOS-app en Android-app.