Ik ontvang geen oefenherinneringen

Het kan soms voorkomen dat u geen herinneringen ontvangt, terwijl u dit wel heeft ingesteld. In dit artikel leggen we uit hoe u deze herinneringen alsnog kunt ontvangen.

1. Check of u bij voorkeuren heeft ingesteld dat u herinneringen wilt ontvangen. Lees hiervoor het artikel 'Herinneringen in- of uitschakelen'

2. Mocht deze ingeschakeld staan en mocht u nog geen herinneringen krijgen, controleer dan de volgende stappen:

PhysiApp® voor web

1. Kijk of de herinneringen in uw spambox of tussen 'Ongewenste berichten' staan.
  2. Is dit het geval, markeer de e-mails dan als 'veilig', zodat deze in uw inbox verschijnen.

PhysiApp® voor iOS

1. Ga naar Instellingen > Berichtgeving
  2. Zoek naar PhysiApp tussen uw applicaties
  3. Controleer of 'Sta berichtgeving toe' is ingeschakeld en geef aan hoe de melding wilt ontvangen

PhysiApp® voor Android

1. Ga naar Instellingen > Meldingen
  2. Zoek naar PhysiApp tussen uw applicaties
  3. Controleer of 'Alles blokkeren' is ingeschakeld en schakel deze optie eventueel uit

Mochten deze opties niet helpen, neem dan contact met ons op via Voorkeuren > Hulp > Neem contact op. Wij beantwoorden uw vraag dan binnen 1 werkdag.