Test je systeem voor een videoconsult

Videoconsult vanaf iPhone of Android

• Zorg dat u de meest recente versie van PhysiApp heeft geïnstalleerd op uw iOS- of Android-toestel.
  • Zorg dat u PhysiApp toegang heeft tot de camera en microfoon. Hoe u dat doet vindt u hier:
    • Android: Ga vanuit uw menu naar Instellingen > Apps > Apps > PhysiApp > Toestemmingen en geeft PhysiApp toestemming om gebruik te maken van uw camera en microfoon (wij gebruiken deze uiteraard alleen tijdens het videoconsult);
    • iPhone/iPad (iOS): Ga vanuit uw menu naar Instellingen. Scroll helemaal naar beneden tot u PhysiApp tegenkomt en tik deze aan. Geef vanaf daar toestemming tot de Microfoon en Camera.

Videoconsult vanaf uw webbrowser

1. Zorg dat u een werkende camera en microfoon heeft.
  2. Zorg dat u een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge gebruikt. Internet Explorer wordt niet ondersteund.
  3. Doe de Physitrack systeemtest door deze link aan te klikken.
  4. Als u foutmeldingen ziet, ga dan naar Troubleshooting Physitrack Telehealth (Engels)